Reglement ‘Camping Oldershof’

 1. Bij aankomst mag de plaats na 13.00 uur in gebruik genomen worden.
 2. Betaling dient bij aankomst te worden voldaan, tenzij van tevoren het bedrag is overgemaakt.
 3. Bij vertrek dient de plaats om 12.00 uur schoon te worden opgeleverd. (mogelijkheid tot langer blijven, graag even in overleg)
 4. Bij vroegtijdig vertrek wordt geen kampeergeld terugbetaald.
 5. Parkeren
  Auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld; er zijn speciale parkeerplaatsen net buiten het kampeerveld. Alleen bij aankomst en vertrek mag de auto op het kampeerveld voor laden en lossen. Op het kampeerveld dient stapvoets gereden te worden.
 6. Bezoekers zijn welkom als ze zich aan dit reglement houden. Ook zij mogen niet met de auto op het kampeerveld, maar dienen te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoek.
 7. U dient toezicht te houden dat het rond uw caravan of tent ordelijk en netjes is. Ditzelfde geldt voor de faciliteiten van de camping waar u gebruik van maakt. Laat dit schoon achter.
 8. Papier, lege flessen, plastic en restafval graag gescheiden aanleveren in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
 9. Toon eerbied voor de natuur, verniel geen planten en houdt uw omgeving schoon.
  Grondzeilen: uitsluitend materialen gebruiken die een ventilerende werking hebben op de grasmat.  Gèèn Plastic!
 10. Wc en douche netjes achter laten, evenals de wasbakken. Kinderen onder de 5 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen  in het toiletgebouw.
 11. Het is niet toegestaan achter op het privé terrein en in de privé bebouwing te komen.
 12. Nachtrust / geluidsoverlast
  Camping Oldershof is een familiecamping. Het is niet toegestaan buiten de caravan of tent geluid producerende apparatuur te gebruiken.
  Tussen 22.00uur en 8.00uur dient gedempt te worden gesproken.
 13. Ga verantwoord om met de materialen(bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen, enz.) die u gebruikt. Ze worden u gratis ter beschikking gesteld en wij hopen dat u er zuinig mee omgaat, zodat ook de campinggasten na u er plezier aan kunnen beleven.
 14. Huisdieren zijn welkom maar mogen geen last zijn voor mede kampeerders en dienen buiten het terrein uitgelaten te worden. Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn.
 15. Chemisch toilet uitsluitend ledigen op de daarvoor bestemde plaats.
 16. U kampeert op eigen risico. Zowel voor diefstal, beschadigingen, als voor ongevallen(ook voor eventuele ongevallen met speeltoestellen) achten wij ons niet aansprakelijk. Het spreekt voor zich, dat wanneer u schade veroorzaakt, u deze ook dient te vergoeden. Houdt rekening met uw mede kampeerders, zodat we er samen een prettig verblijf van kunnen maken.